All Eyes

Wanneer je rondkijkt, snij je in je uitzicht. Je blik hongert naar voor maar er bestaat ook steeds een achter, een boven, een tussen dat achter je rug verdwijnt. Elke nieuwe blik maakt een spoor. Dwaal opnieuw en opnieuw in dit landschap, gevangen in een deel van het beeld. Wat je niet ziet blijkt groter dan wat je oog gadesloeg.

All Eyes is een 360°-opname van één groot veld vol theatrale beeldende acties die te bekijken is op laptop of smartphone. Je kan ze enkel niet allemaal tegelijk zien zodat jouw keuze een deel is van het geheel.

concept Sofie Gielis, Griet Moors, Patrick Ceyssens & Philippe Bekaert – m.m.v. Leen Hoogmartens, Melissa Placido & Centaine Wekking

Met dank aan Kunstencentrum BELGIE > OPEN CIRCUIT & ccha

Lancering op zondag 22 september om 15u

di t/m vr van 10 tot 17 u, za & zo van 13 tot 17 u / vr 1 nov gesloten

www.ccha.be

www.all-eyes.be