Expo: Without the first, the second will not be there

Over het digitale omvormen en analoog her-bekijken van nieuwe technieken.

Deze tentoonstelling en aanpak is een vertraagde tegenbeweging in deze tijden van alsmaar snel evoluerende processen en technieken. Twee ogenschijnlijke tegenstellingen (digitaal versus analoog/mechanisch, high-tech versus low-tech, interactief versus narratief) worden hier in elkaars licht gehouden. Of hoe de hermaakte wereld opnieuw getransformeerd kan worden en het eerste het tweede terug overdenkt.


HOMEWORK C33
is de artistieke residentiële werkplek in CCHA. FRAME is een multidisciplinaire onderzoeksgroep met zowel grafisch vormgevers, architecten, kunstenaars als theoretici aan boord. Beelden worden door FRAME dan ook ruim opgevat. Het gaat dus niet enkel over te kaderen beelden zoals schilderijen, tekeningen, foto’s, maar ook over installaties, sculpturen, interieurs, gebouwen, landschappen, literaire teksten.

HOMEWORK C33-kunstenaars en FRAME-onderzoekers Griet Moors, Carla Swerts, Tom Lambeens, Remco Roes en Patrick Ceyssens dagen jonge kunstenaars uit om samen met hen artistiek weg te denken van hedendaagse technologieën.

Met werk van Stef Lemmens, Sofie Grondelaers, Jeff Swinnen, Robin Hombrouck, Lien Meeus & Lauren Wouters, Hanne Hulsmans, Roel Vandermeeren, Aaron Victor Peeters, Alis Garlick en studenten van RMIT Melbourne.

 

Opening expo: zondag 22 sep 2019 om 15u

di t/m vr van 10 tot 17 u, za & zo van 13 tot 17 u / vr 1 nov gesloten

www.ccha.be

 

Zie ook FRAME salon