Expo: BIT ROT: digitaal gedragen

FRAME nodigde kunstenaars uit om een beeldend antwoord te geven op de vraag: op welke manier heeft de invloed van het digitale onze omgang met de wereld gewijzigd?

Hun antwoorden schipperen tussen door techniek tot perfectie gepolijste beelden en de splinters in dat nieuwe.

BIT ROT snippert  kleine projecties doorheen ‘de straat’, de centrale hal in CCHA. In elke projectie zoekt een andere kunstenaar binnen hetzelfde formaat een kritische artistieke benadering rond nieuwe media en hun technieken.

Deelnemende kunstenaars: Malcolm LeGrice, Nemanja Ladjic, Steven Vandervelpen, Elise Eeraerts, Ellen Schroven, Wannes Misotten, Gijs Coenen, Anneleen Steenbergen, Sofie Grondelaers, Stef Lemmens, Peter Hulsmans, Remco Roes & Griet Moors

 

CCHA, Kunstlaan 5, 3500 Hasselt – dagelijks van 14 tot 20 u

 

beeld: © Nemanja Ladjic & Remco Roes